ua en ru

У Тамразова розповіли про ситуацію із заставою

У Тамразова розповіли про ситуацію із заставою Фото: Олексій Тамразов (Віталій Носач, РБК-Україна)

Олексій Тамразов зібрав гроші для застави, розповів адвокат

Власник інтернет-видання Insider, колишній перший заступник голови правління ПАТ "Укргазвидобування" Олексій Тамразов зібрав гроші для застави. Про це в коментарі РБК-Україна повідомив адвокат Віталій Коломієць.

"Підтвердження у мене немає. Але ніби акумулювали кошти", - сказав він.

Нагадаємо, 9 серпня Генеральна прокуратура України затримала Олексія Тамразова на спробі дати неправомірну вигоду в розмірі 200 тисяч доларів. 10 серпня Печерський районний суд Києва заарештував Тамразова на два місяці з можливістю застави в 3 млн гривень. 13 серпня він вийшов з СІЗО після внесення застави.

21 серпня співробітники Генеральної прокуратури України повторно затримали Тамразова в рамках справи про підконтрольну екс-президенту Віктору Януковичу злочинну організацію. ГПУ пропонувала взяти його під варту з заставою в 500 мільйонів гривень.

23 серпня Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід Тамразову у вигляді застави в 11 тисяч прожиткових мінімумів, що становить 20 млн гривень і звільнив з-під варти в залі суду. Зазначимо, що застава має бути внесена протягом п'яти робочих днів.