ua en ru

Митниця РФ вилучила у провідника поїзда Москва-Одеса деталі для літака

Митниця РФ вилучила у провідника поїзда Москва-Одеса деталі для літака Фото: вилучені деталі для літака

Провідник віз деталі для винищувача "Міг-21"

Співробітники Брянської митниці вилучили у провідника поїзда Москва-Одеса деталі для літака-винищувача "Міг-21". Про це йдеться в повідомленні прес-служби Центрального митного управління РФ.

"При проведенні митного контролю багажу пасажирів поїзда Москва-Одеса в купе провідників інспектори Володарського митного поста Брянської митниці виявили дві сумки, усередині яких знаходилися промислові металеві предмети в кількості 18 штук. Провідник самостійно заповнив пасажирську митну декларацію, в якій вказав переміщуваний їм товар як запчастини для трактора. У всякому разі, за словами провідника, так заявив хтось невідомий, який попросив його про послугу по доставці даних виробів в Україну", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що предмети були вилучені і відправлені на техніко-криміналістичну експертизу для встановлення їх застосування та вартості. Експертиза виявила серед вилучених металевих предметів продукцію військового призначення. А саме - біметалічні диски КТ-89-90М-3, які входять до складу гальмівного колеса основного шасі військового літака типу "Міг-21". Їх вартість становить 66,7 тис. рублів.

Нагадаємо, СБУ оприлюднила нові докази зброї РФ у бойовиків ДНР/ЛНР.