ua en ru

Митниця Чернігівської обл. за I квартал 2013 р. збільшила на 8% перерахування до бюджету - до 384 млн грн

Митниця Чернігівської обл. за I квартал 2013 р. збільшила на 8% перерахування до бюджету - до 384 млн грн. Про це повідомляє прес-служба Чернігівської ОДА.
Найбільші суми митних платежів були сплачені за результатами митного оформлення мінеральних добрив, тютюнової сировини, нафтопродуктів, покришок, виробів з шоколаду, тракторів, корми для тварин, тютюну промислового виробництва, пива і вантажних автомобілів.
Протягом трьох місяців 2013 р. митники здійснили митне оформлення понад 582 тис. т вантажів, через митний кордон прослідувало 724 тис. громадян, було здійснено пропуск 226 тис. транспортних засобів і 1,4 млн т вантажів.
Загальний зовнішньоторговельний баланс експортно-імпортних операцій Чернігівської обл. з початку року становить 335,16 млн дол., з них експорт складає 93,25 млн дол і імпорт - 241, 91 млн дол. Це за вартісними показниками на 8% (25,08 млн дол) більше, ніж за відповідний період минулого року.
Основними торговими партнерами при здійсненні зовнішньоекономічних операцій суб'єктами зовнішньоекономічної діяльності протягом першого кварталу були Російська Федерація (28% загального товарообігу), Республіка Білорусь (16%), Великобританія (11%).

Читайте також: Міндоходов офіційно розпочало здійснення всіх покладених на міністерство функцій і повноважень