ua en ru

"Талібан" взяв на себе відповідальність за вибух автобуса в Кабулі

"Талібан" взяв на себе відповідальність за вибух автобуса в Кабулі Фото: бойовики "Талібану" (YouTube screenshot)

В результаті вибуху загинули 24 людини, ще більше 40 отримали поранення

Ісламістське угруповання "Талібан" взяла на себе відповідальність за вибух автобуса в Кабулі, який перевозив урядових працівників, в результаті чого загинули 24 людини. Про це повідомляє Al Jazeer.

"Бойовики "Талібану" взяли на себе відповідальність за вибух автобуса в афганському місті Кабул в заяві, відправленому Al Jazeer", - йдеться в повідомленні.

За даними ООН, в Кабулі в 2017 році загинули щонайменше 20% всіх жертв серед цивільного населення, в тому числі 150 осіб, убитих в результаті масового нападу на вантажні автомобілі в кінці травня.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в столиці Афганістану Кабулі вибухнув автобус, перевозив урядових працівників, в результаті чого загинули 24 людини, ще понад 40 отримали поранення.

Співробітники розвідки повідомляють, що метою нападу були державні службовці з Міністерства шахт і нафти. Вибух стався сьогодні близько 07:00 неподалік від будинку афганського політика і хазарейского лідера Моххамеда Мохака. Представник Міністерства внутрішніх справ Наджіб Даніз повідомив, що кількість жертв може зрости.