ua en ru

Т.Стецьків: Засідання ради коаліції відбудеться сьогодні о 12:00.

Засідання ради коаліції відбудеться сьогодні о 12:00. Про це РБК-Україна повідомив нардеп від фракції НУ-НС, один із членів "Народної самооборони" - Тарас Стецьків.
"Сьогодні о 12-й на 3-му поверсі Верховної Ради України відбудеться засідання ради коаліції за участю всіх трьох фракцій, де ми маємо чітко визнати, чи будемо збирати підписи на вимогу спікера Володимира Литвина для підтвердження дієздатності більшості БЮТ, НУ-НС і Блоку Литвина... Очевидно, що Литвин вже давно веде подвійну гру, він таємно веде переговори з ПР і очевидно, через 10 днів він оголосить про розвал коаліції. Але, незважаючи на це, ми сьогодні маємо визначитися, що якщо збираємо підписи, то це мають робити всі фракції, в тому числі Блок Литвина. Але, на жаль, незважаючи на те, зберемо ми їх чи ні, очевидно, що спікер підіграє Партії регіонів", - наголосив Т.Стецьків.
При цьому Т.Стецьків підкреслив, що більшість фракції НУ-НС "на сьогоднішній день не готова йти до коаліції з ПР".
"І у більшості "Народна самооборона" не піде в таку коаліцію, окрім деяких депутатів. Їх буде не більше 4-5 депутатів "Народної самооборони", - додав нардеп.