ua en ru

Холодницький розраховує на відшкодування збитків, завданих чиновниками Міноборони

Холодницький розраховує на відшкодування збитків, завданих чиновниками Міноборони Фото: Назар Холодницький (РБК-Україна)

Голова САП не зміг уточнити, які саме заходи вживають слідчі

Голова Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький заявив, що слідство вживає заходів для відшкодування збитків у 149 мільйонів гривень, завданих у результаті корупційної оборутки у Міністерстві оборони. Про це він сказав журналістам, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми вживаємо заходи для забезпечення відшкодування збитків... Я не просто вірю, ми це робимо, щоб повернути кошти", - заявив Холодницький.

Голова САП зазначив, що наразі не може назвати, які саме заходи вживають слідчі. За словами Холодницького, наразі правоохоронці затримали чотирьох фігурантів справи.

Нагадаємо, голова САП повідомив, що засідання Солом'янського районного суду Києва, на якому має бути обрано запобіжний захід затриманим чиновникам Міністерства оборони, підозрюваним у розтраті 149 млн гривень, відбудеться завтра, 12 жовтня. За його словами, закінчиться розслідування може протягом чотирьох місяців.