ua en ru

У зв’язку з терактом в Стамбулі українців просять бути обережними, перебуваючи у Туреччині

У зв’язку з терактом в Стамбулі українців просять бути обережними, перебуваючи у Туреччині Фото: теракт в Стамбулі

Теракт в Стамбулі стався в одному з нічних клубів міста

У зв’язку з терактом в Стамбулі (Туреччина), що стався вночі 1 січня 2017 року, українців просять бути обережними перебуваючи у Туреччині. Про це йдеться у повідомленні посольства України у Туреччині у Facebook.

"У зв’язку з терактом, що відбувся в м. Стамбул 01 січня 2017 року, вчергове звертаємо увагу громадян України, які перебувають або планують відвідати Туреччину, на необхідності дотримання правил безпеки", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, українцям рекомендують уникати без зайвої потреби тривалого перебування в транспортних терміналах, на вузлових зупинках громадського транспорту, обмежити відвідування адміністративних будівель, великих торговельно-розважальних комплексів, ресторанів, кафе, нічних клубів, постійно стежити за новинами щодо розвитку ситуації в країні та місці перебування, неухильно виконувати всі законні вказівки та рекомендації правоохоронних органів і місцевої влади, завжди мати при собі документи, які посвідчують особу.

У зв’язку з терактом, що відбувся в м.Стамбул 01 січня 2017 року, вчергове звертаємо увагу громадян України, які перебув...

Опубліковано Ukrayna Ankara Büyükelçiliği/ Посольство України в Турецькій Республіці 1 січня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент України Петро Порошенко засудив теракт у Стамбулі.