ua en ru

Зведений підрозділ ЗСУ візьме участь у військових навчаннях у Німеччині

Зведений підрозділ ЗСУ візьме участь у військових навчаннях у Німеччині Фото: переміщення української бронетехніки до ФРН

Українські військові візьмуть участь у багатонаціональних навчаннях "Комбайнд резолв 8"

Зведений український підрозділ Збройних Сил України візьме участь у багатонаціональних військових навчаннях у Німеччині. Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

Зазначено, що днями завершилося переміщення зведеного механізованого підрозділу оперативного командування "Південь" ЗСУ до полігону Хохенфельс у ФРН.

"Протягом наступних трьох тижнів українські військовослужбовці візьмуть участь у багатонаціональних навчаннях "Комбайнд резолв 8". У ході навчань із ними будуть проведені заняття з особливостей догляду місцевості і будинків, проведення розмінування в пішому порядку, на машинах", - йдеться в повідомленні.

Також, за даними відомства, українські військовослужбовці виконуватимуть навчальні завдання у складі танкового підрозділу Збройних Сил США "з метою підвищення взаємосумісності військ та зміцнення партнерських відносин".

altaltaltalt

Фото: українська військова техніка, направлена до ФРН

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що співробітники Служби безпеки України та Служби інформації і безпеки Молдови 15-25 травня провели спільні антитерористичні тактико-спеціальні навчання "Міцний кордон - 2017". Навчання, які відбулися на території Одеської області та Молдови, були максимально наближені до реальних умов терористичної загрози.