ua en ru

Штаб АТО: бойовики продовжують нехтувати мінськими угодами і ведуть вогонь із зброї великого калібру

Штаб АТО: бойовики продовжують нехтувати мінськими угодами і ведуть вогонь із зброї великого калібру Фото: війна на Донбасі

За минулу добу було здійснено 52 обстріли позицій Збройних Сил України

Ситуація в зоні АТО залишається складною, проте контрольованою. Про це йдеться в зведенні прес-центру штабу АТО станом на 6.00 25 березня 2016 року.

Так, за минулу добу було здійснено 52 обстріли позицій Збройних Сил України. Найбільше із них, 38, - на Донецькому напрямку.

Тут бойовики найчастіше обстрілювали Авдіївку, Марїнку, Майорськ, Зайцеве, Луганське. При цьому вони використовували міномети 120 та 82 калібру, гранатомети різних систем, стрілецьку зброю.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 06:00 годину 25 березня 2016 року:Ситуація в зоні АТО залишається складною, пр...

Опубликовано Прес-центр штабу АТО 24 марта 2016 г.

В порівнянні із минулою добою, зросла кількість обстрілів на Маріупольському напрямку - з 4 до 14. У цій зоні бойовики вели обстріл по Старомихайлівці, Трудівському, Капланах, використовуючи бойові машини піхоти і автоматичні гранатомети. Також працювали снайпери.

На одному з напрямків, під час вогневої відповіді українських військ на обстріл бойовиків було знищено одну одиницю ворожої техніки (Камаз).

Нагадаємо, за минулу добу бойовики 18 разів відкривали вогонь по українським позиціям.