ua en ru

Вільна школа журналістики проведе в Києві перший освітній лекторій з медіа-менеджменту

В Україні пройде перший освітній лекторій присвячений медіа менеджменту. Курс проведе Вільна школа журналістики в Києві з 31 жовтня по 3 листопада (4 дні). Викладачі - керівники та головні редактори провідних ЗМІ України і Росії, медіа стартапери.

Перед викладачами курсу поставлено завдання розкрити особливості медіа бізнесу в Україні, розповісти про створення медіа проекту "від ідеї до втілення". Все пройде 25 лекцій, семінарів і майстер-класів.

Після навчання випускники зможуть пройти стажування у викладачів. Відмінникам буде запропоновано поїхати в Москву і Європу для обміну досвідом. Після - працевлаштування.

Детальна програма доступна на сайті школи.

Для участі необхідно зареєструватися до 30 жовтня. Навчання платне - 1600 гривень за весь курс. Набір студентів обмежений. Вік для вступу значення не має. Журналістські навички так само не обов'язкові.

Вільна школа журналістики працює в Україні з 2012 року. Викладачі школи - провідні журналісти, редактори і медіа менеджери України і Росії. Для навчання приїжджають навчатися з Росії, Білорусії, Латвії, Польщі.