ua en ru

"Свобода" заявила про спроби невідомих вивести з ладу партійний сайт

"Свобода" заявила про спроби невідомих вивести з ладу партійний сайт Фото: керівник Центрального виборчого штабу "Свободи" Андрій Мохник

На сайті "Свободи" йде автоматична переадресація з сайту телеканалу "Інтер"

З ранку 25 жовтня невідомі намагаються вивести з ладу офіційний сайт ВО "Свобода". Про це заявив керівник Центрального виборчого штабу "Свободи" Андрій Мохник, передає прес-служба партії.

Повідомляється, що користувачі Інтернету, які намагаються зайти на сайти телеканалів каналів "Інтер" (inter.ua) та НТН (ntn.ua), автоматично прямують на сайт ВО "Свобода".

"Розцінюємо такі дії невідомих як спробу вивести з ладу офіційну веб-сторінку "Свободи", - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, станом на 15:30 автоматична переадресація на сайт "Свободи" йде зі сторінки телеканалу "Інтер". Сайт телеканалу НТН функціонує в нормальному режимі.

"Ми ведемо онлайн-трансляцію і фактично в режимі "наживо" фіксуємо порушення на виборчих дільницях по всій Україні. Розцінюємо такі дії невідомих як спробу вивести наш партійний сайт з ладу. У випадку, якщо сайт "впаде", будемо продовжувати висвітлювати інформацію на наших сторінках в соцмережах. Наші фахівці зараз працюють над тим, щоб втримати сайт в робочому стані", - заявив Мохник.

Нагадаємо, на місцевих виборах 2010 р. у Львові найбільше голосів віддали за "Свободу" - 80 249 виборців.