ua en ru

Світоліна і Цуренко виграли перші матчі нового сезону

Світоліна і Цуренко виграли перші матчі нового сезону Фото: Леся Цуренко і Еліна Світоліна

Українки пробилися до другого раунду турніру в Брісбені

Українські теннісіткі Еліна Світоліна і Леся Цуренко відкрили сезон перемогами на турнірі в Брісбені. Про це повідомляється в Twitter Жіночої тенісної асоціації (WTA).

Шоста ракетка світу обіграла 40 ракетку світу Карлу Суарес Наварро з рахунком 6:2, 6:4. Матч тривав 1 годину і 30 хвилин, за які українка зробила 11 ейсів, допустила три подвійні помилки і реалізувала чотири брейк-поінт. На рахунку суперниці один ейс і один брейк-поінт. У другому колі Світоліна зіграє проти хорватки Ани Конюх.

Леся не зазнала проблем з австралійкою Ешлі Барті - 6:3, 6:2. Матч тривав трохи більше години, за який українка зробила п'ять ейсів, чотири подвійні помилки і реалізувала три брейк-поінт. На рахунку австралійки два ейси і одна подвійна помилка. У наступному колі Цуренко зіграє з естонкою Кайей Канеппі.

Крім того, в основній сітці турніру в Брісбені зіграє ще одна українська тенісистка Катерина Бондаренко, яка в фіналі кваліфікації обіграла співвітчизницю Даяну Ястремський - 6:2, 4:6, 6:4.

Нагадаємо, українська тенісистка Марта Костюк захищатиме торішню перемогу на юніорській версії Відкритого чемпіонату Австралії.