ua en ru

Світоліна, Цуренко і Бондаренко виступлять на турнірі серії WTA Premier Mandatory

Світоліна, Цуренко і Бондаренко виступлять на турнірі серії WTA Premier Mandatory Фото: Еліна Світоліна

Три українські тенісистки зіграють в одиночному розряді

Українські тенісистки Еліна Світоліна, Катерина Бондаренко, Леся Цуренко візьмуть участь у турнірі серії WTA Premier Mandatory в Індіан-Уеллсі, США. Про це повідомляється на сайті великого тенісу України.

Десята ракетка світу Еліна Світоліна отримала на турнірі десятий номер посіву і пропустить перший круг. У другому раунді вона зустрінеться з переможницею матчу між Катериною Бондаренко, яка займає 75 позицію в рейтингу Жіночої тенісної асоціації (WTA), і китаянкою Ван Цян (60 в рейтингу WTA).

Світоліна, кращим результатом якої на турнірі є четвертий коло в 2015 році, зіграє в Індіан-Уеллсі в п'ятий раз. У свою чергу, Бондаренко приїхала в Каліфорнії вже в сьомий раз. У минулому сезоні Катерина показала свій найкращий результат на даному турнірі, поступившись у четвертому колі майбутній фіналістці Серені Вільямс.

Леся Цуренко (41 в рейтингу WTA) ім'я своєї суперниці по першому колу дізнається ближче до ранку середи, 8 березня, коли завершаться всі матчі кваліфікації.
Для неї цей виступ буде вже шостим на BNP Paribas Open, де в 2015 році вона дійшла до чвертьфіналу, але не змогла дограти матч проти Олени Янкович із Сербії.

Нагадаємо, українка Леся Цуренко стала переможницею тенісного турніру серії WTA International в мексиканському Акапулько, призовий фонд якого перевищує 225 тисяч доларів.