ua en ru

У Сватове горять склади з боєприпасами, через детонацію чутні вибухи

У Сватове горять склади з боєприпасами, через детонацію чутні вибухи Фото: вибух

Мобільний зв'язок не працює

У Сватове Луганської області відбулися вибухи на складах з боєприпасами, інформації про постраждалих поки немає. Про це повідомив заступник голови Луганської ВЦА Юрій Клименко, передає "112 Україна".

Як повідомляється, за словами мешканців міста, склади горять в районі Сватівського молокозаводу, через детонацію чутні вибухи, люди ховаються в підвалах. Мобільний зв'язок не працює.

"Ми зараз перебуваємо в підвалі одного з будинків, там де живу я разом з сім'єю, зараз звучать дуже потужні вибухи. Швидше за все, вибухи доносяться з території молокозаводу, там де знаходиться одна з військових частин. Люди припускають, що, швидше за все, рвуться снаряди. Люди зараз налякані, особливо на території кварталу Луначарського, який знаходиться дуже близько до цієї території. Поки ми спускалися в підвал, видно було, що у вогні територія міста, яка знаходиться у кварталу Луначарського", - йдеться в повідомленні.

В Сватово сейчас с восточной стороны слышны регулярные взрывы и наблюдается большое зарево. Луганчанам-то не привыкать, а вот сватовчане напуганы изрядно.

Posted by Valentin Torba on 29 октября 2015 г.

Як повідомляється, на даний момент інформації про потерпілих немає.

"Поки ніякої реакції немає офіційної, зв'язатися з якимось службами, ДержНС, наприклад, або міліцією, немає такої можливості, тому що зв'язок не з усіма є", - повідомив журналіст.

Як повідомляється, вибухова хвиля досягла селищ Мілуватка, Нижня Дуванка, Покровське, в деяких селищах вимкнулося світло.

Увага! На відео ненормативна лексика

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті вибуху в Чорнобаївському районі Черкаської області постраждало три особи.