ua en ru

На звалищі Жидачіва у Львівській області четвертий день триває пожежа

На звалищі Жидачіва у Львівській області четвертий день триває пожежа Фото: у Львівській області продовжується пожежа на звалищі

Повідомляється, що ситуація під контролем

У Львівській області на міському звалищі Жидачіва четвертий день триває пожежа. Про це повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА, передає ZIK.

"У Львівській області четвертий день триває ліквідація пожежі на міському звалищі в Жидачеві", - зазначається в повідомленні.

Так, для ліквідації пожежі були задіяні пожежно-рятувальні підрозділи у складі 24 осіб і 7 одиниць техніки від ГУ ДСНС України у Львівській області.


Як зазначається, раніше, 14 червня, в р. Жидачів, вул. Заводська, б/н на міському звалищі сталася пожежа окремими осередками площею 3,5 га.

"14 червня ліквідовано загоряння сміття на площі 0,8 га, залишалося 2,7 га. 15 червня ліквідовано загоряння сміття на площі 0,8 га, залишилося 1,9 га. 16 червня ліквідовано загоряння сміття на площі 1,0 га, залишилося 0,9 га. Відкритого вогню немає, задимлення окремими осередками, роботи тривають", - підкреслюється в повідомленні.

Повідомляється, що ситуація під контролем.

Нагадаємо, пожежа на Жидачівському звалищі сталася 14 червня.