ua en ru

За добу у зоні АТО поранено трьох українських військових

За добу у зоні АТО поранено трьох українських військових Фото: АТО на Донбасі (mil.gov.ua)

Бойовики понад чотири години обстрілювали позиції української армії на луганському напрямку

У зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за добу внаслідок ворожих обстрілів поранено троє військовослужбовців Збройних сил України. Про це повідомив пес-центр штабу АТО у Facebook.

"Темна половина минулої доби, починаючи з 19:00, у районі проведення АТО минула без порушень режиму припинення вогню - вздовж усієї лінії розмежування сторін не зафіксовано жодного обстрілу. Натомість, до того, російсько-окупаційні угруповання 6 разів порушували перемир’я", - йдеться у повідомленні.

На Луганському напрямку понад чотири години ворог обстрілював позиції української армії у районі Світлодарської дуги з великокаліберних кулеметів, а згодом, з кулеметів та гранатометів, вели вогонь на підступах до Світлодарська.

На Донецькому напрямку бойовики стріляли з важких мінометів калібру 120-мм по захисниках Павлополя, а з озброєння БМП, гранатометів і кулеметів - поблизу Талаківки.

Зазначається, що противник також активізувався біля Новотроїцького в обідній час, тут здебільшого застосовувалася стрілецька зброя, включно зі снайперською, а пізніше - гранатомети.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО за 8 січня 2018 року Темна половин...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 8 січня 2018 р.


Нагадаємо, сотрудники Государственной пограничной и фискальной служб задержали гражданина Грузии, пытавшегося вывезти с неподконтрольной территории наличные.