ua en ru

У Донецькій області затримано іноземця, який намагався вивезти гроші з непідконтрольною території

У Донецькій області затримано іноземця, який намагався вивезти гроші з непідконтрольною території Фото: у Донецькій області затримали контрабанду готівки (УНІАН)

Призначення коштів встановлюється

Співробітники Державної пограниной і фіскальної служб затримали громадянина Грузії, який намагався вивезти з непідконтрольною території готівку. Про це повідомляє прес-служба Госпогранслужби.

Інциндент стався в пукто пропуску "Майорське" в донецькій області. Під час проходження митного контролю, у іноземця було виявлено 140 тис. гривень і 10 тис. доларів, приховані серед особистих речей, які були в автомобілі.

У Донецькій області затримано іноземця, який намагався вивезти гроші з непідконтрольною територіїУ Донецькій області затримано іноземця, який намагався вивезти гроші з непідконтрольною територіїУ Донецькій області затримано іноземця, який намагався вивезти гроші з непідконтрольною територіїУ Донецькій області затримано іноземця, який намагався вивезти гроші з непідконтрольною території

Фото: прикордонники припинили конрабанду готівки в Донецької області

Громадянин і виявлені гроші передані співробітникам Національної поліції.

Нагадаємо, у вересні минулого року в Одесі затримали місцевого жителя, який намагався контрабандою переправити за кордон зброю з АТО в розібраному вигляді.

Він попередньо скуповував стрілецька та снайперське зброю в декількох областях, а потім за допомогою мережі Інтернет шукав покупців у країнах Європи.