ua en ru

За добу в зоні АТО поранено одного українського військового

За добу в зоні АТО поранено одного українського військового Фото: АТО на Донбасі (mil.gov.ua)

Збройні cили України 13 разів відкривали вогонь у відповідь

За минулу добу незаконні збройні формування 22 рази порушили перемир’я у зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі, одного українського військовослужбовця поранено. Про це повідомив прес-центр штабу АТО у Facebook.

Збройні cили України 13 разів відкривали вогонь у відповідь.

У штабі зазначають, що противник й надалі сконцентровував вогневу активність на Донецькому напрямку, поодиноко застосовуючи міномети та весь спектр піхотного озброєння.

Так, ввечері, кілька годин бойовики обстрілювали з різних видів гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї наші опорні пункти у районі Авдіївської промзони, Верхньоторецького та Луганського.

Вночі зі стрілецької зброї обстрілювали околиці Кам’янки.

На Приморському напрямку проросійські найманці двічі били по оборонцях Водяного з великокаліберних кулеметів та автоматичного гранатомету, крім того під кулеметний вогонь потрапили укріплення сил АТО неподалік Старогнатівки.

На Луганському напрямку ввечері було відносно спокійно. Лише близько 18 години окупанти обстріляли з кулемету наш опорний пункт неподалік Новоолександрівки.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement ЗВЕДЕННЯ ПРЕС-ЦЕНТРУ ШТАБУ АТО ЗА 12.10.2017 РОКУ. Минула доба у р...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 12 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, українська сторона СЦКК звинуватила російську сторону у фіксації фейкових обстрілів на Донбасі з боку ЗСУ.