ua en ru

За добу в зоні АТО поранено одного українського військового

За добу в зоні АТО поранено одного українського військового Фото: бойовики продовжують обстрілювати українських військових у зоні АТО

Проросійські бойовики не припиняють збройних провокацій проти сил АТО на Донбасі

За минулу добу у зоні антитерористичної операції (АТО) на Донбасі зафіксовано 37 обстрілів позицій Збройних сил України, поранено одного українського військовослужбовця. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

На Приморському напрямку, з переносних реактивних систем «Град» «П», мінометів калібру 82 мм, танку, БМП, БТР, протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї ворог обстрілював позиції морських піхотинців у районі Широкиного.

Також зазнали обстрілів українські позиції біля Красногорівки, Водяного, Гнутового, Павлополя та Новоселівки Другої.

На Донецькому напрямку, зі 120-міліметрових мінометів противник обстрілював опорні пункти поблизу шахти "Бутівка", а з мінометів калібру 82 мм позиції біля Зайцевого та Авдіївки.

Опорні пункти поблизу Троїцького обстрілювалися з озброєння БМП, а позиції в районі населеного пункту Піски - з протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

На Луганському напрямку, з мінометів калібру 120-мм та протитанкових гранатометів російсько-терористичні підрозділи обстрілювали захисників Новоолександрівки та з гранатометів різних систем, кулеметів великих калібрів та стрілецької зброї вели вогонь по Валуйському, Новозванівці та Кримському.

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу станом на 06.00 11 травня 2017 року Російсько-окупаційні війська не припин...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 10 травня 2017 р.

Нагадаємо, 8 травня у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі українські військові збили безпілотник проросійських бойовиків.