ua en ru

За добу в зоні АТО не постраждав жоден український військовий, - АПУ

За добу в зоні АТО не постраждав жоден український військовий, - АПУ Фото: Олександр Мотузянік

Перемир'я на сході України зберігається

За минулу добу, 19 вересня, в результаті бойових дій в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) жоден український військовослужбовець не загинув і не був поранений. Про це повідомив сьогодні на брифінгу речник Адміністрації Президента України (АПУ) з питань АТО полковник Олександр Мотузянік.

"За минулу добу в результаті бойових дій жоден український військовослужбовець не загинув і не був поранений", - повідомив він.

Також Мотузянік повідомив, що перемир'я на сході України зберігається.

Але разом з тим, наголошується, що вчора було зафіксовано 2 епізоди порушення режиму тиші з боку ворога. Увечері бойовики протягом півгодини вели вогонь із стрілецької зброї, гранатометів і зенітної установки ЗУ-23-2 по передовим позиціям ЗСУ між Авдіївка та Спартаком.

За добу в зоні АТО не постраждав жоден український військовий, - АПУ

Фото: карта АТО

"Короткочасна озброєна провокація супротивника зафіксована у с. Богданівка, що між Комсомольським і Волновахою. На інших ділянках фронту було абсолютно тихо. Важке озброєння ні з боку противника, ні українськими військами не застосовувалося. Польотів ворожих безпілотників в зоні АТО також не зафіксовано", - розповів Мотузянік.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що протягом доби бойовики продовжували поодинокі обстріли позицій АТО.