ua en ru

За добу у зоні АТО загинули троє українських військових, чотирьох поранено

За добу у зоні АТО загинули троє українських військових, чотирьох поранено Фото: бойовики на Донбаcі продовжують порушувати перемир’я

У штабі АТО повідомили про загострення ситуації на Донбасі

За минулу добу російсько-терористичні війська 65 разів обстріляли позиції Збройних сил України у зоні антитерористичної операції (АТО) на Донбасі, внаслідок чого загинуло троє українських військовослужбовців, чотирьох поранено. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

Зокрема, на донецькому напрямку бойовики обстрілювали опорні пункти українців поблизу Пісків, по захисниках Авдіївки та Кам’янки били з мінометів калібру 82-мм, гранатометів різних систем та кулеметів великих калібрів.

Поблизу Авдіївки та Новгородського "активно діяли" снайпери противника.

На Приморському напрямку зі 120-міліметрових мінометів та автоматичних гранатометів ворог вів вогонь по українських позиціях під Новотроїцьким та обстрілював морських піхотинців біля Водяного та Гнутового з мінометів калібру 82-мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

На луганському напрямку, вогнем артилерійських систем калібру 122-мм, зенітних установок ЗУ-23-2, озброєння БТР та протитанкових гранатометів підрозділи російсько-окупаційних військ накривали наші опорні пункти біля Новоолександрівки.

У штабі зазначають, що коли виникала безпосередня загроза життю і здоров’ю військовослужбовців, командири приймали рішення про відкриття вогню у відповідь.

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу станом на 06.00 26 квітня 2017 року. Ситуація в районі проведення АТО заго...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 25 квітня 2017 р.

Нагадаємо, у зоні АТО військова прокуратура Луганського гарнізону та Служба безпеки України затримали заступника командира роти однієї з механізованих бригад за вимагання хабара.