ua en ru

За добу в зоні АТО загинуло двоє українських військових, 6 поранено

За добу в зоні АТО загинуло двоє українських військових, 6 поранено Фото: АТО на Донбасі (колаж РБК-Україна)

Загалом ситуація у районі проведення АТО у вечірній час стабілізувалася

У зоні проведення антитерористичної операції минулої доби російсько-терористичні війська 32 рази порушили режим тиші, загинули двоє українських військовослужбовців, п’ятеро поранені, ще один отримав бойову травму. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

Загалом ситуація у районі проведення АТО у вечірній час стабілізувалася.

На Луганському напрямку, за темної пори доби, ворог зі 120-мм мінометів обстріляв оборонні укріплення сил АТО на підступах до Травневого, а зі стрілецької зброї - захисників Станиці Луганської.

На Донецькому напрямку із мінометів 82-го калібру і гранатометів противник вів вогонь по наших позиціях у районі Новотроїцького, Лебединського і шахти Бутівка.

З озброєння БМП та кулеметів обстріли велися поблизу Гнутового, а з легкого піхотного озброєння - біля Верхньоторецького та Старогнатівки.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО за 19 грудня 2017 року Ситуація у ...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 19 грудня 2017 р.

Нагадаємо, на Донбасі бойовики з метою провокації військових Збройних сил України відкрили вогонь по населеному пункту Кадіївка (Стаханов), який розташований на території окупованої Луганської області.