ua en ru

За добу в зоні АТО загинули двоє українських військових

За добу в зоні АТО загинули двоє українських військових Фото: у штабі АТО повідомили про двох загиблих українських військових за останню добу

Також в зоні проведення АТО було зафіксовано 63 обстріли з мінометів різних калібрів і важкої артилерії

За минулу добу, 26 січня, в зоні проведення АТО було зафіксовано 63 обстріли, двоє українських військовослужбовців загинули. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

"Російсько-окупаційні війська, ігноруючи будь-які домовленості, більшість обстрілів ведуть саме з мінометів різних калібрів і важкої артилерії", - наголошується в повідомленні.

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу 26 січня 2017 року Російсько-окупаційні війська, ігноруючи будь-які...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 26 січня 2017 р.

Так, на Маріупольському напрямку бойовики обстрілювали Широкине і Талаківку. З мінометів різних калібрів вівся вогонь по Лебединському, Красногорівці, Талаківці, та Водяному. З гранатометів та стрілецької зброї - по Новогригорівці, Гнутовому та Павлополю.

Також зазначається, що по Новотроїцькому вогонь вів снайпер.

Тим часом на Луганському напрямку бойовики обстріляли Новозванівку, випустивши у бік українських позицій 20 снарядів. Також під обстріли потрапили Кримське, Новотошківське, Новозванівка, Водяне, Новоолександрівка та Попасна.

А на Донецькому напрямку, використовуючи міномети різних калібрів, бойовики обстріляли українські позиції в районі Авдіївки, Верхньоторецького та Зайцевого. Також з гранатометів різних систем та стрілецької зброї - Новгородське, Кам’янку та Авдіївку.

Нагадаємо, СБУ виявила три схованки зі зброєю і боєприпасами у зоні АТО.