ua en ru

За добу у зоні АТО на Донбасі поранено 8 українських військових

За добу у зоні АТО на Донбасі поранено 8 українських військових Фото: український солдат (turchynov.com)

Проросійські незаконні збройні формування 85 разів відкривали вогонь по позиціях ЗС України

У зоні антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу у результаті обстрілів бойовиків поранено 8 українських військових. Про це повідомив прес-центр штабу АТО у Facebook.

Минулої доби проросійські незаконні збройні формування 85 разів відкривали вогонь по позиціях ЗС України.

На приморському напрямку бойовики 25 разів застосовували зброю проти українських військових, найчастіше - в районі населеного пункту Чермалик.

Також під обстріли потрапляли українські укріплення біля Водяного, Широкиного, Гнутового, Тарамчука, Павлополя, Новотроїцького та Мар'їнки.

На донецькому напрямку НЗФ 28 разів відкривали вогонь по опорних пунктах ЗС України, зокрема по Авдіївці, Кам'янці, Верхньоторецькому, Новгородському, Зайцевому, Новолуганському й Троїцькому.

Також вчора бойовики вкотре обстріляли житлові будинки одного з прифронтових населених пунктів на Світлодарській дузі.

На луганському напрямку противник вчора найчастіше використовував зброю проти українських захисників – 32 рази.

Також на цьому напрямку зафіксовано найбільше фактів застосування проросійськими бандформуваннями важкого артилерійського озброєння.

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу станом на 06.00 годину 7 червня 2017 року Ситуація у районі проведення АТ...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 6 червня 2017 р.

Під мінометні обстріли потрапили воїни ЗС України, котрі тримають оборону біля Новоолександрівки, Трьохізбенки, Попасної Троїцького, Катеринівки й Новозванівки.

Нагадаємо, на Донбасі бойовики обстріляли із зенітної установки житлові будинки в населеному пункті Новолуганське (Бахмутський район Донецької області.