ua en ru

Снігопад в Україні: за добу рятувальники звільнили із заметів близько 350 автомобілів

Снігопад в Україні: за добу рятувальники звільнили із заметів близько 350 автомобілів Фото: Микола Чечоткін (dsns.gov.ua)

Протягом минулої доби усі аеропорти України, за винятком "Борисполя" і "Києва", працювали у штатному режимі

Протягом минулої доби зі снігових заметів рятувальники вивільнили близько 350 автомобілів. Про це сьогодні на селекторній нараді щодо подолання наслідків негоди заявив голова Державної служби України з питань надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін, передає кореспондент РБК-Україна.

"За добу виявлено близько 350 автомобілів, у яких перебувало близько 600 осіб. Набільше ускладнення автотранспортного руху протягом минулої доби відмічалися у Білоцерківському районі Київської області на автодорозі Київ - Одеса, 90-93 км - з 18 по 23 годину там вивільнили з заторів близько 120 автомобілів, у яких перебували близько 280 громадян", - заявив Чечоткін.

За його словами, протягом минулої доби усі аеропорти України, за винятком "Борисполя" і "Києва", працювали у штатному режимі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні спеціальні служби забезпечили проїзд по всіх дорогах загального користування.