ua en ru

За добу енергетики відновили електропостачання для 27 тисяч сімей, - ДТЕК

За добу енергетики відновили електропостачання для 27 тисяч сімей, - ДТЕК Фото: за добу енергетики відновили електропостачання для 27 тисяч сімей (Віталій Носач, РБК-Україна)

Аварійні бригади енергетиків за добу повернули світло для 26 500 родин у 45 населених пунктах Київської, Донецької та Дніпропетровської областей.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на сайт ДТЕК.

"Електромонтерам вдалося підключити до світла лікарню і сільраду в смт Гостомель. В Макарівському районі заживили вузол зв’язку та відремонтували одну з ліній високої напруги, що забезпечує електроенергією цей район. Це дозволить підвищити надійність електропостачання в цій частині Київської області", - повідомили в ДТЕК.

Енергетики також оперативно відновили електропостачання міста Зеленодольськ Дніпропетровської області, який зазнав обстрілів в ніч на 21 квітня.

"За 2 годин фахівці ДТЕК Дніпровські електромережі спільно з колегами-енергетиками з ДТЕК Криворізька ТЕС відновили її роботу, створивши резервну схему живлення. Це дозволило повернути світло для 5985 родин", - повідомили в компанії.

В Донецькій області фахівці ДТЕК повернули світло 19 133 родинам у 17 населених пунктах у Покровському, Бахмутському та Краматорському районах.