ua en ru

За добу на Донбасі поранені чотири українських військових, - штаб АТО

За добу на Донбасі поранені чотири українських військових, - штаб АТО Фото: війна на Донбасі (mil.gov.ua)

В цілому за минулу добу бойовики 12 разів порушили режим припинення вогню

Впродовж минулої доби активність бойовиків на Донбасі змістилася з Донецького напрямку на Луганський. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

Наголошується, що в цілому за минулу добу бойовики 12 разів порушили режим припинення вогню. При цьому військовослужбовці ЗСУ 8 разів застосовували зброю для примушення противника до миру. В результаті бойових дій двоє українських військових були поранені, ще двоє отримали бойові травми.

"Так, після 18 годин бойовики з різних видів гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї відкривали вогонь по наших позиціям на підступах до Станиці Луганської, Валуйскому, Новоолександрівки, Трьохізбенки", - йдеться в повідомленні.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement ЗВЕДЕННЯ ПРЕС-ЦЕНТРУ ШТАБУ АТО ЗА 9.10.2017 РОКУ. У районі проведе...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 9 жовтня 2017 р.

Тим часом на Приморському напрямку бойовики протягом кількох годин обстрілювали українські опорні пункти неподалік Гнутово.

А на Донецькому напрямку ввечері було відносно спокійно, відзначають у штабі АТО. Поблизу Зайцева зафіксований недовгий обстріл укріплень ЗСУ.

Нагадаємо, за минулу добу в зоні АТО втрат серед українських військових немає.