ua en ru

За добу у зоні АТО втрат серед українських військових немає

За добу у зоні АТО втрат серед українських військових немає Фото: АТО на Донбасі (mil.gov.ua)

Незаконні збройні формування на Донбасі 26 разів порушили перемир’я

У районі проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі минула доба, 8 жовтня, завершилася збільшенням кількості обстрілів позицій української армії з боку бойовиків, здебільшого з гранатомети і стрілецької зброї, втрат серед українських військових немає. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 26 разів порушили перемир’я, українські військові 19 разів відкривали вогонь у відповідь.

Зокрема, увечері на Донецькому напрямку з різних видів гранатометів і великокаліберних кулеметів проросійські найманці били по наших позиціях біля Авдіївки, Пісків, Майорська, Луганського, шахти Бутівка. Українські військові придушували активність противника вогнем у відповідь.

На Луганському напрямку російсько-окупаційні угруповання 4 рази упродовж кількох годин, відкривали вогонь з мінометів калібру 120 та 82 міліметри, різних видів гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї по захисниках Кримського, а також біля Трьохізбенки і у районі Новоолександрівки та Попасної.

На Приморському напрямку інтенсивність обстрілів увечері дещо зменшилась, проте близько 20:00 бойовики застосовували автоматичний гранатомет на підступах до Мар’їнки.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement ЗВЕДЕННЯ ПРЕС-ЦЕНТРУ ШТАБУ АТО ЗА 8.10.2017 РОКУ. Минула доба у ра...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 8 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, Служба безпеки України підготувала підозру ватажкові так званої "Приватної військової компанії Вагнера" Дмитру Уткіну.