ua en ru

За добу на Донбасі загинули п'ять українських військовослужбовців, - штаб АТО

За добу на Донбасі загинули п'ять українських військовослужбовців, - штаб АТО Фото: ЗСУ (mil.gov.ua)

Втрати бойовиків за цю добу становили вісім осіб

За минулу добу на Донбасі незважаючи на загальне зниження кількості обстрілів, дотримання режиму припинення вогню немає. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

У цілому, по всій лінії зіткнення зафіксовано 7 порушень режиму припинення вогню з боку противника, в тому числі один бій. Майже в кожному випадку військовослужбовці Збройних Сил України відповідали противнику прицільним вогнем.

Також повідомляється, що за добу на Донбасі в результаті військових дій загинули п'ять українських військових, ще чотири отримали поранення.

"Стан здоров'я одного військовослужбовця важкий, трьох - задовільний", - повідомили в штабі АТО.

Наголошується, що втрати бойовиків за цю добу становили 17 осіб. Серед них 8 загиблих і 9 поранених.

Зведення Прес-центру штабу АТО за 23.11.2017 року Ситуація у районі проведення АТО залишається напруженою, проте контро...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 23 листопад 2017 р.

На Луганському напрямку біля Кримського відбулося бойове зіткнення, яке тривало близько восьми годин. Також російсько-терористичні війська обстрілювали оборонні укріплення сил АТО біля Новоолександрівки. Крім цього, на Світлодарьскій дузі під гранатометний вогонь потрапили захисники Луганського.

На Донецькому напрямку, на Приазов'ї, російські найманці випустили більше двох десятків мін різних калібрів. Також били по захисникам Павлополя і Водяного.

Нагадаємо, за минулу добу, 22 листопада, в зоні проведення антитерористичної операції в результаті бойових дій поранення і травми отримали шестеро українських військовослужбовців, загиблих немає.