ua en ru

За добу на Донбасі загинули двоє українських військових, - штаб АТО

За добу на Донбасі загинули двоє українських військових, - штаб АТО Фото: війна на Донбасі

Епіцентром вогневого протистояння залишається Донецький напрямок

Обстріл в районі проведення АТО не припиняються. За минулу добу російсько-терористичні війська 69 раз обстріляли позиції ЗС України, двоє українських військових загинули. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

Ще дев'ять військових отримали поранення, чотири - бойове травмування.

"Епіцентром вогневого протистояння залишається Донецький напрямок. Тут гаряче було в районі Луганського, захисників якого російсько-терористичні підрозділу обстрілювали з артилерії калібру 122 мм, мінометів калібру 120 мм і 82, озброєння БМП, гранатометів і великокаліберних кулеметів. З мінометів калібру 120 мм та 82 мм ворог накривав вогнем позиції поблизу Троїцького і Кам'янки", - йдеться в повідомленні.

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу 31 березня 2017 року Обстріли в районі проведення АТО не припиняються. За ...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 30 березень 2017 р.

Також бойовики обстріляли Авдіївку і Невельское.

На Маріупольському напрямку, бойовики обстрілювали українські позиції в районі Мар'їнки, Красногорівки, Павлополя, Широкіно і Новотроїцького.

Тим часом на Луганському напрямку бойовики обстрілювали опорні пункти поблизу Троїцького, Новоолександрівка, Станиці Луганської, Троїцького, Валуйського, Попасній і Новозвановки.

Нагадаємо, в комітеті Ради нацбезпеки заявляють про нестачу коштів на розмінування Донбасу.