ua en ru

За добу на Донбасі загинули двоє українських військових, - штаб АТО

За добу на Донбасі загинули двоє українських військових, - штаб АТО Фото: у штабі АТО відзначають стабілізацію ситуації на Донбасі

Ще четверо бійців отримали поранення, а один військовослужбовець отримав бойову травму

В зоні проведення АТО за останню добу ситуація стабілізувалася. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

Також повідомляється, що за добу на Донбасі загинули двоє українських захисників, ще четверо дістали поранення, а один військовослужбовець отримав бойову травму.

У цілому кількість обстрілів позицій Збройних Сил України зменшилося до 58 випадків.

Так, найбільшу кількість обстрілівбуло зафіксовано на Донецькому напрямку, де бойовики обстрілювали українські позиції в районі Троїцького, Авдіївки, Луганського, Кам'янки, Пісків і Новгородського.

Зведення прес – центру АТО станом на 06.00 28 березня 2017 року. У районі проведення АТО ситуація стабілізувалась, кіль...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 27 березень 2017 р.

На Маріупольському напрямку під вогонь потрапили позиції ВСУ поблизу Красногорівки і Мар'їнки, Новогригорівкі, Водяного, Широкіно, Павлополя і Гнутово.

"На Луганщині, по наших позиціях поблизу Новозванівки, ворог застосовував 152мм артилерію, а міномети калібру 120 мм - неподалік Кримського", - йдеться в повідомленні.

Також під вогонь бойовиків потрапили українські позиції поблизу Кряківки.

Нагадаємо, за минулу добу в зоні АТО загинуло троє українських військових, 8 були поранені.