ua en ru

За добу в зоні АТО загинуло троє українських військових, 8 поранено

За добу в зоні АТО загинуло троє українських військових, 8 поранено Фото: бойовики знову обстріляли українські позиції

Ситуація у районі проведення АТО на Донбасі ускладнюється

За минулу добу російсько-терористичні війська 88 разів обстріляли позиції Збройних Сил України, в результаті чого троє українських воїнів загинули, вісьмох було поранено. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"Найбільша кількість обстрілів була зафіксована на маріупольському напрямку. Центрами вогневого протистояння були Широкине та Водяне, захисників яких ворог обстрілював з артилерійських систем калібру 122мм, зі 120мм мінометів, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів", - йдеться у повідомленні.

Водночас на донецькому напрямку по українських воїнах противник застосував практично весь арсенал важкого озброєння - по Троїцькому російсько-окупаційні війська стріляли зі 152 мм артилерійських систем, мінометів калібру 120 мм та 82 мм. Також міномети калібру 120 мм ворог застосовував під Авдіївкою та Луганським.

Зведення прес-центру штабу АТО за добу на 06.00 27 березня 2017 року Ситуація у районі проведення АТО ускладнюється. За ...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 26 березень 2017 р.

На Луганщині з ПТРК ворог обстріляв захисників Новозванівки, а по оборонцям Новоолександрівки, Катеринівки та Кримського вів вогонь із гранатометів.

Після обстрілу російсько-окупаційними військами житлових кварталів Авдіївки наші підрозділи відкривали вогонь у відповідь, аби подавити вогневу активність ворога.

Нагадаємо, в результаті аварії вертольота під Краматорськом, за попередніми даними, загинуло 5 осіб.