ua en ru

На Донбасі за добу загинув один український військовий, 6 отримали травми та поранення, - штаб

На Донбасі за добу загинув один український військовий, 6 отримали травми та поранення, - штаб Фото: (facebook.com/ato news)

Незаконні збройні формування 20 разів порушили режим тиші

Минула доба в районі проведення АТО на Донбасі завершилася черговою активізацією бойовиків вздовж всієї лінії розмежування. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

загалом, за минулу добу незаконні збройні формування 20 разів порушили режим тиші. В результаті 3 українських захисників були поранені, ще 3 отримали бойові травми, один - загинув, підірвавшись на міні.

зокрема, бойовики обстріляли н. п. Щастя, Новотошковське, опорні пункти українських військових на підступах до Сизого та Кримського.

На Приморському напрямку бойовики двічі обстрілювали спостережний пункт українських військових неподалік Лебединського. Також збройні провокації бойовиків зафіксовані в районі Мар'їнки.

#АТОподії Зведення прес-центру штабу АТО за 11.08.2017 року. Минула доба у районі проведення АТО завершилася черговою а...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 11 серпня 2017 р.

У свою чергу, на Донецькому напрямку, близько 21:00 в результаті обстрілу українських позицій з гранатометів і великокаліберних кулеметів на околицях Авдіївки, отримав поранення один український військовий.

"У відповідь наші бійці, дозволеними засобами ураження, оперативно накрили позиції ворога", - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, ОБСЄ зафіксувала зростання кількості порушення режиму тиші на Донбасі.