ua en ru

За добу на Донбасі бойовики 29 разів порушили режим тиші, - штаб АТО

За добу на Донбасі бойовики 29 разів порушили режим тиші, - штаб АТО Фото: війна на Донбасі

Двоє українських військових отримали поранення

Протягом останніх діб на Донбасі було зафіксовано 29 обстрілів позицій українських захисників, двоє військових отримали поранення. Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО, опублікованому в Facebook.

"Провокаційні обстріли позицій сил АТО не припиняються. Незважаючи на всі домовленості, російсько-терористичні підрозділи режиму тиші не дотримуються", - наголошується в повідомленні.

Наголошується, що найбільшу вогневу активність противник виявляв Маріупольському напрямку. Бойовики обстріляли позиції українських військ в районі Красногорівки, Павлополя, Водяного, Мар'їнки і Новотроїцького.

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу станом на 06.00 6 квітня 2017 року Провокаційні обстріли позицій сил АТО ...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 5 квітня 2017 р.

На Донецькому напрямку найбільшу кількість обстрілів було зафіксовано в Авдіївці. Також під вогонь потрапили українські позиції поблизу Зайцева і Пісків. Зокрема, по українським воїнам вели вогонь ворожі снайпери.

На Луганському напрямку, були обстріляні позиції поблизу Сизого, а з станкових протитанкових гранатометів ворог вів вогонь по захисникам Новоолександрівки.

У штабі АТО підкреслили, що українські військовослужбовці строго дотримували режим тиші і вогонь у відповідь не відкривали.

Нагадаємо, в зоні АТО за день поранений один український військовий.