ua en ru

За добу на Донбасі бойовики 14 разів порушили режим перемир'я, - штаб АТО

За добу на Донбасі бойовики 14 разів порушили режим перемир'я, - штаб АТО Фото: війна на Донбасі (facebook.com/ato.news)

Один український військовослужбовець отримав поранення

Впродовж останньої доби, 21 жовтня, ситуація на Донбасі не зазнала істотних змін. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

Так, за минулу добу бойовики 14 разів порушили перемир'я, при цьому 9 разів бійці АТО жорстко відповідали ворогові, пригнічуючи його вогневу активність. Один українськи військовий отримав поранення.

"На Донецькому напрямку майже з 18 годин до опівночі окупанти били з різних видів гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по опорним пунктам сил АТО юіля Авдіївки і шахти" Бутівка. З цієї ж зброї увечері найманці кілька годин вели обстріл наших укріплень неподалік Кам'янки і Верхньоторецька", - повідомили в штабі АТО.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement ЗВЕДЕННЯ ПРЕС-ЦЕНТРУ ШТАБУ АТО ЗА 21.10.2017 РОКУ. Наприкінці мину...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 21 жовтня 2017 р.

Тим часом на Луганському напрямку бойовики з великокаліберних кулеметів двічі обстріляли захисників Новозванівки і один раз - захисників Новоолександрівки.

А на Маріупольському напрямку під вогнем ворожих вогнів виявилися опорні пункти української армії неподалік Старогнатівки і Талаківки.

Нагадаємо, в зоні АТО бійці Нацгвардії затримали пособницю ЛНР.