ua en ru

За добу бойовики на Донбасі 22 рази порушили режим перемир'я, - штаб АТО

За добу бойовики на Донбасі 22 рази порушили режим перемир'я, - штаб АТО Фото: ЗСУ (mil.gov.ua)

Двоє українських бійців отримали поранення

З минулу добу незаконні збройні формування на Донбасі не припиняли обстріл українських позицій на всіх напрямках, проте без мінометів і іншого важкого озброєння. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

"Загалом, за минулу добу незаконні збройні формування 22 рази порушили перемир'я. Під час 18 обстрілів, коли виникала загроза життю наших військових, сили АТО відривали вогонь. В результаті бойових дій двоє українських бійців отримали поранення. Втрати ворога уточнюються", - повідомили в штабі АТО.

Наголошується, що найбільша активність бойовиків була на Приморському напрямку, де вони били по укріплень української армії у Водяного і Гнутово.

#АТОподії Зведення прес-центру штабу АТО за 24.09.2017 року. Ввечері і вночі у районі проведення АТО знову було не спокі...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 24 вересня 2017 р.

На Донецькому напрямку бойовики двічі відкривали вогонь на підступах до Світлодарська, Авдіївки та шахти Бутівка.

На Луганському напрямку близько 17 годин бойовики почали обстріл з гранатомета і стрілецької зброї опорного пункту сил АТО у Новозванівки.

"Наші військові жорстко відповіли ворогові. На жаль, в результаті цього протистояння отримав поранення один український захисник. Постраждалого одразу госпіталізували. Зараз стан його здоров'я - задовільний. Крім того, на цьому ж напрямку бойовики використовували гранатомети неподалік Кримського, Донця і Валуйського", - додали в штабі АТО.

Нагадаємо, бойовики обстріляли житлові будинки Зайцево і Гранітного.