ua en ru

За добу бойовики на Донбасі 22 рази порушили режим перемир'я, - штаб АТО

За добу бойовики на Донбасі 22 рази порушили режим перемир'я, - штаб АТО Фото: українські солдати (mil.gov.ua)

Найбільша кількість обстрілів українських позицій сталася на Маріупольському напрямку

Минулу добу в зоні проведення АТО не пройшли спокійно. Вже традиційно активні провокації ворога фіксувалися ввечері і вночі, повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

Так, за минулу добу бойовики 22 рази порушили режим перемир'я. При цьому близько 19 години, в районі Станиці Луганської результаті вибуху загинув один український військовий.

Наголошується, що найбільша кількість обстрілів українських позицій сталася на Маріупольському напрямку - 12.

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу станом на 06.00 годину 11 липня 2017 року Минула доба у зоні проведення АТ...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 10 липня 2017 р.

"Після 18 годин бойовики з гранатометів обстрілювали Новомихайлівку, Березове. По селищу Широкіно близько 10 вечора били з великокаліберних кулеметів і озброєння БМП. Також ворожі кулемети працювали по Талаківці і Мар'їнці. У відповідь на провокації ворога українські захисники в основному відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів", - наголошується в повідомленні.

На Луганському напрямку бойовики ввечері і вночі били з мінометів калібру 82 по селищам Малинове та Катеринівка, а також з великокаліберних кулеметів були по українських позиціях в Новотошківьскому і Новозванівці.

На Донецькому напрямку з району селища Ясинувата бойовики вели вогонь по Авдіївці.

Нагадаємо, у конфлікті на Донбасі загинули майже 3 тис. мирних жителів.