ua en ru

За добу бойовики на Донбасі 21 раз порушили режим перемир'я, загинули чотири бійці ЗСУ

За добу бойовики на Донбасі 21 раз порушили режим перемир'я, загинули чотири бійці ЗСУ Фото: військові ЗСУ (mil.gov.ua)

Ще троє військовослужбовців отримали поранення

Протягом минулої доби бойовики на Донбасі збільшили обстріли українських позицій. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

"В цілому протягом вчорашньої доби незаконні збройні формування 21 раз порушили режим перемир'я. Четверо наших військових загинули, троє отримали поранення. Сили АТО 13 разів відкривали вогонь", - йдеться в повідомленні.

Так, на Луганському напрямку після 18 годин бойовики обстрілювали українські позиції в Новозванівці, біля Новоолександрівки і Станиці Луганської.

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу станом на 6 годину 20 липня 2017 року Минула доба, у зоні АТО, знову завер...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 19 липня 2017 р.

На Маріупольському напрямку під гранатометний вогонь потрапили опорні пункти ЗСУ біля Водяного і Гнутово. Крім того, зазначили в штабі АТО, по Гнутовому близько 20-ї години противник бив з мінометів калібру 82 міліметра.

Тим часом на Донецькому напрямку бойовики продовжили обстріли околиць Авдіївки, Пісків і Луганського.

"Варто додати, що незаконні збройні формування цинічно нехтуючи "хлібним" перемир'ям продовжують обстріли і цивільних будівель. Так вчора, близько 19 години, бандити з великокаліберних кулеметів били по житлових кварталах Мар'їнки, а о 22 годині вели вогонь з гранатометів по селищу Зайцеве", - додали в штабі АТО.

Нагадаємо, Полторак заявив про відсутність загрози наступу бойовиків на Донбасі.