ua en ru

За добу бойовики на Донбасі 14 разів порушили режим перемир'я, - штаб АТО

За добу бойовики на Донбасі 14 разів порушили режим перемир'я, - штаб АТО Фото: ЗСУ (РБК-Україна)

В результаті бойових дій двоє українських військових отримали поранення

Протягом доби обстановка в районі проведення АТО залишалася напруженою, однак контрольовану українською армією. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй старнице Facebook.

"Як і протягом дня, основна активність противника ввечері фіксувалася в районі Авдіївської промзони. Тут бойовики двічі обстрілювали наші укріплення з різних видів гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Українські військові жорстко відповідали ворогові, змушуючи дотримуватися режиму тиші", - йдеться в повідомленні.

#АТОподії Зведення прес-центру штабу АТО за 18.09.2017 року. Наприкінці минулої доби обстановка у районі проведення АТО ...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 18 вересня 2017 р.

Таким чином, за минулу добу бойовики 14 разів порушили перемир'я. При цьому під час 9 обстрілів сили АТО відкривали вогонь. В результаті бойових дій двоє українських військових отримали поранення.

Наголошується, що також близько 23 годин незаконні збройні формування випустили 7 мін неподалік Пісків, а з озброєння БМП відкривали вогонь у Зайцево.

Тим часом на Приморському напрямку найманці застосовували 82-міліметровий міномет і крупнокаліберний кулемет на підступах до Широкіно.

А на Луганському напрямку єдиний обстріл наших позицій на добу зафіксовано поблизу Новотошковского, близько 23 годин.

Нагадаємо, в зоні АТО за добу поранений один український військовий, загиблих немає.