ua en ru

За добу бойовики 7 разів порушили перемир’я на Донбасі

За добу бойовики 7 разів порушили перемир’я на Донбасі Фото: АТО на Донбасі (mil.gov.ua)

Одного українського військовослужбовця поранено

У зоні проведення антитерористичної операції (АТО) за минулу добу російсько-терористичні війська 7 разів порушили режим тиші, поранено одного українського військовослужбовця. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

Зазначається, що на луганському напрямку бойовики застосували 82-мм міномети, гранатомети та великокаліберні кулемети поблизу Луганського, а зі стрілецької зброї провокували наших оборонців у районі Станиці Луганської.

На донецькому напрямку в нічний час противник зі стрілецької зброї та гранатометів неодноразово обстрілював наші оборонні укріплення біля Верхньоторецького.

На Приазов’ї ворог із мінометів різних калібрів грубо порушував перемир’я біля Гнутового та Широкиного, а неподалік Водяного вів вогонь із гранатометів і легкого піхотного озброєння.

Зведення Прес-центру штабу АТО за 31 грудня 2018 року Минула доба вкотре довела, що російсько-окупаційні війська продов...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 31 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що станом на 18:00 передноворічний день, 31 грудня 2017 року, в районі проведення антитерористичної операції на Донбасі минув без порушень режиму припинення вогню.