ua en ru

Передноворічний день у зоні АТО пройшов без обстрілів, - штаб

Передноворічний день у зоні АТО пройшов без обстрілів, - штаб Фото: солдат ЗСУ (Чапала Анна / УНІАН)

Станом на 18:00 вздовж усієї лінії розмежування сторін не зафіксовано жодного обстрілу

Передноворічний день, 31 грудня 2017 року, в районі проведення антитерористичної операції на Донбасі пройшов без порушень режиму припинення вогню. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"Станом на 18:00 вздовж усієї лінії розмежування сторін не зафіксовано жодного обстрілу", - йдеться в повідомленні.

При цьому в прес-центрі запевнили, що підрозділи Збройних Сил України у районі проведення АТО забезпечують виконання усіх заходів щодо підтримання режиму припинення вогню по усій лінії розмежування сторін та суворо дотримуються Мінських домовленостей.

"Штаб АТО підкреслює необхідність забезпечення миру та спокою у зв'язку з новорічними та різдвяними святами й підтверджує відданість дотриманню сталого припинення вогню", - резюмували у відомстві.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 31 грудня 2017 ро...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 31 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що попри досягнуті домовленості щодо новорічно-різдвяного перемир’я, російсько-окупаційні війська не спромоглися у повній мірі забезпечити режим тиші. Впродовж минулої доби, 30 грудня 2017 року, ворог здійснив чотири прицільні обстріли позицій ЗСУ.