ua en ru

Суркіс розповів про переговори щодо майбутнього Реброва в "Динамо"

Суркіс розповів про переговори щодо майбутнього Реброва в "Динамо" Фото: Ігор Суркіс

Нинішня угоди наставника діє до 31 травня цього року

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс розповів про зустрічі, що відбулася 29 травня, з головним тренером команди Сергієм Ребровим щодо можливого укладення з ним нового контракту. Про це повідомляє сайт Dynamo.kiev.ua.

"З Сергієм Ребровим в понеділок ми дійсно провели зустріч і докладно переговорили. Але щодо його майбутнього ми, як і раніше, знаходимося з ним в стадії переговорів. У найближчі кілька днів я прийму на цей рахунок рішення", - сказав Суркіс.

Сайт "Динамомания" стверджує, Ребров озвучив президенту свої побажання, а Суркіс взяв паузу для ухвалення рішення. Також відомо, що зустріч з президентом клубу провели Олександр Хацкевич і Олександр Шовковський.

Зазначимо, нинішнє угоди наставника діє до 31 травня цього року.

Раніше журналіст телеканалів Футбол 1 / Футбол 2 повідомляв, що Ігор Суркіс прийняв рішення залишити в команді головного тренера Сергія Реброва.

Нагадаємо, головний тренер "Динамо" Сергій Ребров після програшу луганської "Зорі" (1: 2) в матчі 30 туру української Прем'єр-ліги заявив, що його команді потрібно міняти тренера або гравців.