ua en ru

"Динамо" потрібно міняти тренера або гравців, - Ребров

"Динамо" потрібно міняти тренера або гравців, - Ребров Фото: Сергій Ребров

Головний тренер вважає, що у деяких футболістів проблеми з мотивацією

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров після програшу луганської "Зорі" (1:2) в матчі 30 туру української Прем'єр-ліги заявив, що його команді потрібний якісь зміни. Про це повідомляє прес-служба "біло-синіх".

"Ми грали за честь "Динамо", і я не бачив, щоб футболісти виходили і "рвали", віддавали себе повністю і намагалися закріпитися в основному складі. Потрібно не мені доводити, а вболівальникам, які прийшли на стадіон", - сказав Ребров.

"Зараз є проблема з мотивацією у деяких гравців. І я повинен розуміти, що робити далі. Якщо ми залишимося з тими ж гравцями і з цим тренером, то, напевно, прогресу не побачу. Або ми зараз повинні поміняти тренера і дати новий сплеск мотивації гравцям, або ми повинні позбавлятися від невмотивованих гравців, оновлювати склад", - підкреслив тренер.

Також Ребров заявив, що він ще не зустрічався з президентом клубу Ігорем Суркісом.

"Розмови поки не було. У мене закінчується контракт. Напевно, ініціатором такої розмови має бути президент клубу. Я ж не можу сказати, що хочу працювати далі, чи не хочу - це нікого не цікавить. Спочатку президент повинен для себе розуміти, потрібен я команді, чи ні", - додав головний тренер "Динамо".

Нагадаємо, головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров після поразки від донецького "Шахтаря" у фіналі Кубка України заявив, що зустрітися з президентом клубу Ігорем Суркісом і поговорить з ним про свлем майбутньому.