ua en ru

Супрун проведе з нардепами консультації по медичній реформі, - Парубій

Супрун проведе з нардепами консультації по медичній реформі, - Парубій Фото: Уляна Супрун (РБК-Україна)

Парубій зазначив, що Рада буде розглядати медичну реформу за повною процедурою

Виконуючий обов'язки міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун сьогодні, 17 жовтня 2017 року, перед початком пленарного засідання Верховної Ради України проведе консультації щодо проекту медичної реформи з народними депутатами. Про це на погоджувальній раді заявив спікер Ради Андрій Парубій, передає кореспондент РБК-Україна.

"Сьогодні ми домовилися після погоджувальної ради з 12:00 до 13:00 в. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун буде зустрічатися з тими народними депутатами, які потребують додаткових уточнень по медичній реформі", - заявив Парубій.

Він також зазначив, що за результатами консультацій депутати зможуть визначитися з остаточним варіантом проекту медичної реформи. За словами Парубія, Рада буде розглядати медичну реформу за повною процедурою.

Нагадаємо, раніше Європейський союз закликав Раду підтримати законопроекти по медичній реформі. В ЄС впевнені, що реформа дозволить зробити систему охорони здоров'я доступною для українців, одночасно підвищуючи її прозорість і ефективність.