ua en ru

ЄС закликав Раду підтримати законопроекти щодо медреформи

ЄС закликав Раду підтримати законопроекти щодо медреформи Фото: медреформа (РБК-Україна)

ЄС закликав депутатів проголосувати за законопроекти щодо реформи охорони здоров'я

Європейський союз (ЄС) закликав депутатів Верховної Ради України (ВР) підтримати законопроекти щодо медичної реформи. Про це повідомляє прес-служба дипмісії ЄС в Україні в Facebook.

"На наступному тижні Рада розгляне два законопроекти про реформу охорони здоров'я (№6327, №6604). Прийняття цих законів має важливе значення. Це дозволить активізувати зміни в системі, зробити належну систему охорони здоров'я доступною для всіх громадян, одночасно підвищуючи її прозорість і ефективність", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, рішення потреб населення подасть сильний сигнал громадянам, а також продемонструє неухильне дотримання країною європейських стандартів.

"Ми вітаємо зусилля українського уряду провести модернізацію системи охорони здоров'я в якості одного з основних його пріоритетів. Ми закликаємо всіх депутатів голосувати за ці 2 ключових законопроекту у формі, запропонованій урядом, на пленарному засіданні ВР наступного тижня. Реформи не повинні відкладатися", - резюмували в ЄС.

Наступного тижня Верховна Рада розгляне два законопроекти про реформу охорони здоров'я (№6327, №6604). Прийняття цих зак...

Опубліковано European Union in Ukraine 13 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву спікера ВР Андрія Парубія, що при розгляді парламентом медичної реформи "буде дуже гаряче".