ua en ru

Супрун відреагувала на рішення комітету Ради щодо її звільнення

Супрун відреагувала на рішення комітету Ради щодо її звільнення Фото: Уляна Супрун (РБК-Украина)

Комітет Ради вчора підтримав постанову про звільнення Супрун

В.о. міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун відреагувала на рішення профільного комітету парламенту щодо її звільнення. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення Супрун у Facebook.

"Сприймаємо вчорашню постанову комітету з питань охорони здоров'я про звернення до Кабінету міністрів України з вимогою звільнити команду агентів змін МОЗУ - як характерну відповідь старої системи, яка понад усе прагне зберегти статус-кво. Дуже добре, що регулярно отримуємо такий фідбек. Це допомагає розуміти, що ми діємо правильно і виконуємо суспільний запит на справжні зміни.", - написала вона.

Вона також додала, що відомство має "потужну підтримку мільйонів українців" і продовжить працювати.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що вчора, 2 жовтня, комітет з питань охорони здоров’я підтримав постанову про звернення до Кабміну щодо звільнення Супрун та заступника міністра Олександра Лінчевського.

Зазначимо, у квітні Супрун заявила, що рішення комітету Ради з питань охорони здоров'я підтримати проект постанови про її звільнення лише підтверджує правильність проведених відомством реформ.