ua en ru

Дружина Порошенка обговорила співпрацю з головою клініки "Шаріте"

У ході офіційного візиту Президента України до Німеччини дружина глави держави Марина Порошенко провела зустріч з головою правління клініки "Шаріте" професором Карлом Айнхойпль. Про це повідомляє прес-служба Президента.

Як повідомляється, під час зустрічі сторони обговорили напрямки співробітництва між клінікою "Шаріте" і медичними установами України за короткостроковими практикам для діючих лікарів у клініці; програми з навчання і обміну досвідом на базі українських лікарень; запровадження довгострокового співробітництва з підвищення кваліфікації українських лікарів у Німеччині.

Також керівництво лікарні висловило готовність щодо надання консультацій в кожному окремому випадку специфічного і складного діагнозу для поранених військовослужбовців.

Порошенко подякувала професора за допомогу, яку клініка надавала пораненим майданівцям і військовослужбовцям, пораненим в АТО. Айнхойпль висловив готовність і надалі приймати пацієнтів з України.

Він також передав дружині Президента апарат ультразвукової діагностики для однієї з лікарень України як перший крок співпраці з медичними установами України під патронатом Марини Порошенко.