ua en ru

Дружина Коморовського запросила сім'ї героїв Небесної сотні на відпочинок в Польщі

Дружина Коморовського запросила сім'ї героїв Небесної сотні на відпочинок в Польщі Президент Польщі Броніслав Коморовський з дружиною

Дружина Президента Польщі Броніслава Коморовського - Ганна Комаровська запросила сім'ї героїв Небесної сотні і учасників Евромайдана на відпочинок до Польщі. Таке запрошення вона озвучила під час зустрічі в Михайлівському соборі, передає прес-служби Порошенка.

"Ваша нація показала, що ви готові віддавати життя заради майбутнього своєї батьківщини. Ми спостерігаємо за подіями на Сході країни і з великою надією сприймаємо всі позитивні новини. Ми постійно співпрацюємо з Україною і надалі готові допомагати вам. Сьогодні я хочу запросити ваші родини на південь Польщі в центр "Вісла", щоб ви мали можливість відпочити, поспілкуватися з поляками, отримати нові враження та знайомства", - сказала Анна Коморовська.

У свою чергу дружина українського Президента Марина Порошенко, яка також була присутня на зустрічі з сім'ями, подякувала польському народові за підтримку і допомогу.

Нагадаємо, Президент Польщі Броніслав Коморовський сьогодні прибув з візитом в Україну, він планує виступити у Верховній Раді України.