ua en ru

У Сумській області чоловік, скоївши подвійне вбивство, "сховався" від поліції в психлікарні

У Сумській області чоловік, скоївши подвійне вбивство, "сховався" від поліції в психлікарні Фото: поліція

Зловмиснику загрожує довічне ув'язнення

У Сумській області чоловік, скоївши подвійне вбивство, "сховався" від поліції в психіатричній лікарні. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Сумській області.

Як повідомляється, співробітники "швидкої допомоги" повідомили правоохоронців про виявлений у приватному будинку труп чоловіка зі слідами насильницької смерті. На місці події поліцейські виявили тіла двох мертвих людей - 29-річного чоловіка з множинними колото-різаними ранами і перерізаним горлом та його 61-річного батька, який також мав численні ножові поранення.

В ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили свідків події, а згодом і особу підозрюваного у скоєнні вбивства - ним виявився 26-річний місцевий житель, друг 29-річного вбитого.

Наголошується, що підозрюваний, щоб уникнути кримінальної відповідальності, зі скаргами на здоров'я звернувся за допомогою до Роменської психіатричної лікарні.

На даний момент чоловік визнав провину. За його словами, він зайшов до друга в гості, між ними виник конфлікт і в запалі сварки він завдав йому кілька ножових поранень.

"Оскільки свідком цієї події став батько потерпілого, зловмисник, щоб "замести" сліди позбавив життя ще й пенсіонера. Надалі показав правоохоронцям місце, куди викинув ніж, яким убив людей", - йдеться в повідомленні.

Наразі затриманому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого п. 1 ч. 2 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство двох осіб), йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув'язнення.

altaltaltalt

Фото: місце події

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Білорусі привели у виконання перший в 2017 смертний вирок.