ua en ru

Суддя розповів про тюремний термін, який грозить Манафорту

Суддя розповів про тюремний термін, який грозить Манафорту Фото: Пол Манафорт (youtube.com/NBC News)

Пол Манафорт може отримати до 10 років в'язниці

Колишньому керівнику передвиборчого штабу президента США Дональда Трампа Полу Манафорту, загрожує до 10 років в'язниці. Про це повідомляє Reuters з посиланням на федерального суддю.

Також прес-секретар Білого дому Сара Сандерс заявляє, що визнання вини Манафортом і рішення співпрацювати зі слідством не пов'язано з президентом і його переможною кампанією 2016 року.

Нагадаємо, Пол Манафорт погодився визнати провину у звинуваченнях у змові проти США і змові з метою перешкоди правосуддю, пред'явлених йому спеціальним прокурором Робертом Мюллером.

Як писало РБК-Україна раніше, Пол Манафорт попередньо дав згоду на угоду зі спецпрокурором Робертом Мюллером. У четвер Манафорт провів більше чотирьох годин у дискусіях з групою спеціальних прокурорів Роберта Мюллера, які займаються розслідуванням про змову між кампанією Трампа та РФ.

Bloomberg анонсувало, що Пол Манафорт може визнати провину. Повідомлялося, що адвокати Манафорта ведуть переговори про те, яку саме провину визнає Манафорт, і який термін ув'язнення будуть рекомендувати прокурори з команди Роберта Мюллера.